Over DoppX

Foto’s die je omzet helpen verhogen!

Veel ondernemers hebben een website die niet meer is als een een online visite-kaartje. Er is geen call to action, geen duidelijke taak, geen beeld wat aansluit bij het bedrijf. Ook is de ondernemer en of medewerker vaak onzichtbaar terwijl hij of zij wel degene is met wie de klant contact heeft.  Wist je dat mensen binnen 7 seconden beslissen of ze op je website blijven? Ze zijn zo weer van je site. En dat wil je niet bij potentiële klanten.

Dat kan ook anders. DoppX Fotografie maakt voor en met ondernemers uniek uitnodigend beeldmateriaal voor website en social media. Met beelden die voor je werken.

Mijn doel is het om ondernemend Noord-Nederland prachtig te presenteren. Ik gebruik mijn creativiteit graag voor je bedrijf en denk met je mee. Ik help je de oplossing in pixels te vinden: foto’s die jij wilt gebruiken voor je website, maar ook een headshot/profielfoto, boek of brochure.

Wil je graag dat je beeldmateriaal dat aansluit bij de inhoud stijl en gevoel van je bedrijf? Wil je beelden die voor je werken? Kies DoppX Fotografie: het beste van Groningen. DoppX: De oplossing in piXels.

DoppX Team

Jacques

Jacques

Eigenaar DoppX

Sinds 2012 ben ik de eigenaar van DoppX. Wat mij interesseert is de combinatie van fotografisch beeld en marketing. Dat is waar we met DoppX aan werken. En dat doen we graag met jou!

Clara

Clara

Castingfoto's en Evenement Fotograaf

Clara is zich aan het ontwikkelen als fotograaf en assisteert bij de shoots van Jacques. Ze vindt het geweldig om je event te fotograferen. Wil je Clara boeken als fotograaf, neem contact op

Digitaal beeld

Een digitale foto is opgebouwd uit pixels. DoppX staat voor De oplossing in piXels.

Vooruit denken

Wij gaan verder dan het leveren van foto’s. We denken mee met de visuele marketing. Het gaat erom dat de foto’s voor je werken.

Probleem oplossers

Een ondernemer lost een probleem op in ruil voor geld. We lossen met foto’s het probleem op.

Klantenservice

We hebben geen afdeling klantenservice, wij ZIJN de afdeling Klantenservice.